Do what is right,Not what is easy

TIKTOK

Tromsø igår,Bursdag idag og barnedåp imorgen. Ingen timeout hær!

Sommertid i vinterstil

Vil ha sommer, vil til varmen, vil sole meg,bli brun og ha den perfekte sommerkroppen. Vil heller ha mye snø en bare litt men sol og varme hadde passet perfekt!! God helg.

Tromsø

Hurtigbåten nå og på tur til Tromsø.

OsloCity

#popsentret #oslocity #shoppa

Oslo

Kom til Oslo på sist uke,har vært lange dager. Idag har jeg vært en tur på skolen som er her,men ble som vanlig avbrutt. Trodde dagen idag skulle bli rolig, men der tok jeg feil. Ellers har jeg fått meg ny romkamerat,som jeg kjente fra før av og det er kos så vi har nettopp vært nede på et "datarom" siden det er utrolig dårlig nett her,og så har jeg sett på forestilling med et par klovner og malt og tegna. Imorgen kommer ei som jeg møtte i Spania og en annen igjen på fredag så blir utrolig godt å møtte folka igjen! Blir utrolig kjedelig for dere å høre om mine dager, så får heller spørre dere.

Hva har dere gjort i den siste tiden da?
Hva skal jeg blogge om, så jeg ikke kjeder dere ihjel?

~mobilblogging

Travelt

Har hadt lite tid de siste dagene og dagene framover kommer ikke akkurat til å bli av de mest intressange..
Har blandt annet denne uken vært i byen med noen venner,vært på konf undervisning,trent,vært ute med folk og ellers jobbet endel med skolearbeid og slikt. Igår var jeg i Tromsø,skulle på sykehuset men var faktisk ganske koselig på bussen,møtte jeg på Maja var en stund siden vi hadde sett hverandre, men vi endret retning når bussen stoppet men heldigvis ble jeg ikke alene.En venn av meg og broren hans var der også. Var alene inne når jeg skulle få en slags slange i armen,siden mamma hadde et møte, men det gikk hellt greit og etter en stund dro vi å spillte "fotball på et bord?" Etter når vi var ferdig med allt som skulle skje på sykehuset dro vi inn til byen og jeg og mamma spiste på peppes, etter det møtte vi på Maja og moren hennes og ble med dem på BK og bare snakket etterpå ble det litt shopping før vi tok båten hjem. Idag har jeg bare slappet av, og pakket ferdig til jeg drar til Oslo imorgen.

Har du noen gang vært på sykehus?

~mobilblogging

Spørsmålsrunde

♥Spør meg om spørsmål, blir det mange lagger jeg kanskje video. 
Gjerne også kom med bloggtips! ♥ Min Vinterferie

Vært lite blogging den siste tiden, men har rettogslett ikke hadt noe særlig med tid. Blir ganske travelt framover men skal vel klare å være en "flink" blogger likevell. Har hadt vinterferie og nå ligger jeg i sengen utrolig sliten etter allt jeg har gjort, kom ned fra hytten idag og så etter jeg hadde dusjet dro jeg ut med Elise.

Litt av hva jeg har gjort denne uken ;

Har vært på bowling med Silje og Maja, etter det lagde vi oss mat og leide en film.

På fredagen dro jeg på hytta, fikk gått endel turer,sparket på isen/vannet, stått på ski, vært mye ute og bare hadt det utrolig hærlig. Ellers denne vinterferien har jeg vært endel med venner åslikt.
Hva har du gjort denne uken?
~mobilblogging, bedre innlegg kommer imorgen.

Ut

Nå skal jeg ut ilagme Elise.
Vi skal være sportyee så snakkes!

Ble et raskt innlegg, men blogger når jeg kommer inn igjen.

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013

,Kategorier

  • » Blogg


  • Arkiv

    April 2013 Mars 2013 Februar 2013


    hits